Personal training

Wil jij jouw lichaam naar een hoger niveau tillen om een sportieve doelstelling te halen of wil je gewoon fitter en gezonder worden? Wil jij preventief werken en zo blessures voorkomen?

Personal training is er niet enkel voor sportievelingen, maar ook voor de (her)beginnende sporter.

Onder begleiding van een ervaren sportkinesitherapeut / gediplomeerd personal trainer willen wij op een gezonde en verantwoorde manier jong en oud, beginnende en recreatieve sporters begeleiden in het aannemen van een actieve levensstijl en hen stimuleren om er een levenslange gewoonte van te maken.

Ons aanbod

Functionele training

(vanaf 60 EUR/u)

Na een intake gesprek en full screening wordt een trainingsschema op maat aangeboden met nadruk op het verbeteren van je houding, mobiliteit, stabiliteit, uithouding en kracht. Het is een 1 op 1 begeleide workout zowel in de praktijk als online door een gediplomeerd personal trainer via het systeem van een beurtenkaart.

Naast training en rust is voeding ook een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Daarom helpen wij jou om - waar nodig - met voedingsadvies en tips jouw eetgewoonten aan te passen.

Cardio coaching

(155 EUR voor 12 weken)

Naast functionele training kan je bij ons ook begeleid worden bij cardiotraining aan de hand van een loop- of fietsprogramma. Een inspanningstest geeft ons een goed beeld van jouw huidige loop- of fietsconditie wat ons in staat stelt om een gericht trainingsplan voor minstens 12 weken op te stellen.

Onze individuele trainingsbegeleiding gebeurt via een online coachingplatform waarin feedback mogelijk is en persoonlijke trainingsschema’s wekelijks worden bijgestuurd.

Image

kinesitherapie

Ellen Delie
 0478 291953
 ellen@praktijkdelie.be

ondernemingsnummer 0540.792.519

voetverzorging

Lut Vergoote
 0478 715272
 lut@praktijkdelie.be

©2024 praktijk Delie - site by seamoose